Мер'єм Узерлі зустрілася зі своєю власною копією. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Німецько-турецька модель отримала всесвітню славу завдяки ролі в серіалі" Величне століття", де дівчина відіграла роль Українки Роксолани і Хюррем султан. Останнім часом вона зробила перерву в кар'єрі, так як в січні 2021 року вона стала мамою вдруге, коли народила дитину Лілі Коі.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Примітно, що у її образу Роксолани є косплеєри. Одна з найвідоміших - мешканка Москви Яна Бєляєва. Дівчина знімає відеозаписи і викладають в соціальну мережу Тікток, де у неї зібралося п'ятсот вісімдесят чотири тисячі фоловерів.

@yanabelyaeva_

Это лучший день😭❤️

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
♬ оригинальный звук - Яна Беляева

Нещодавно відбулася зустрічі самої актриси і відданої фанатки. На честь цього Яна Бєляєва опублікувала відеозапис на Тікток-сторінці і наклала звук з серіалу "Величне століття".

Раніше повідомляли, Роксолана з" чудового століття "Мер'єм Узерлі закинула ніжку і показала, як правильно сідлати "жеребця": "насолоджуйтеся".

Як повідомляв Знай.uа, вигнання, страта і високі пости: як склалося життя нащадків Султана Сулеймана, яких ми бачили в "чудовому столітті".

Знай.uа писав, Роксолана з "Величного століття" Мер'єм Узерлі захотіла все покинути: "Недоступна".