Алекс Топольський дав поради про перші побачення. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Взимку минулого року Григорій Решетник розкрив особистість дванадцятого сезону на шоу "Холостяк". Телеведучий виклав спільне фото з рудоволосим красенем-Олександром Топольським. Хлопець є українським іммігрантом в США, який зміг побудувати успішний бізнес в Майамі. Попри це, українець хоче знайти наречену саме у себе на батьківщині. На його офіційну Instagram-сторінку підписано 28,3 тисячі фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост.

5 лютого чоловік опублікував пост, в якому дав поради всім бажаючим про перше побачення. За його словами, на першому побаченні не потрібно соромитися і слід розповісти про себе все.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Принюхайтеся один до одного, зрозумійте, чи говорите ви мовою однієї зграї або при звуці приголосних від іншої людини у вас всередині все стискається 😂 і як на рахунок бути самим собою ?! Адже це скорочує час і енергію в майбутньому.. а то поки ви будете здаватися не такими якими ви є, витрачатися багато часу, енергії і все одно в результаті вас зловлять на полічному :) перше побачення просто проведіть легко, весело, невимушено)) гаразд котики.. Ідіть і муркотіть в задоволення😺 ,- повідомив він.

Раніше Знай писав, мороз, Нью-Йорк і біганина: новий "Холостяк" з Голлівуду Алекс Топольський показав дівчатам, за що доведеться боротися.

Також Знай повідомляв, Алекс Топольський ще до прем'єри "Холостяка-12" знайшов своє кохання: навіть Решетник не проти. Новий "Холостяк" опублікував тизер шоу на офіційній сторінці в соціальній мережі

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікіткіна вигнулася у візку без одягу: "багатьом не подобаюся"