Поліція, фото: Instagram
Поліція, фото: Instagram

Поліція штрафує українських водіїв за "старі" права: до 3400 тисяч гривень відповідальності

Поліцейські штрафують водіїв з правами, у яких не розділено категорії. Як відомо, штраф за їзду без відповідної категорії зріс з 510 грн до 3400 грн, тому правоохоронці стали уважніше ставитися до перевірки водійських посвідчень.

Комуналка, скріншот: YouTube
Комуналка, скріншот: YouTube

Деякі українці отримають нові платіжки за комуналку, кому не пощастило

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Ужгородська міськрада вирішила збільшити вартість за кубічний метр сміття, яке приймають на місцевому полігоні. До того ж збільшить тариф і спільнота "АVЕ", яка обслуговує місцевих жителів і забирає від них сміття. Про це розповів начальник управління економічного розвитку міста Павло Логвінов.

Микита Добринін. Фото: скріншот youtube
Микита Добринін. Фото: скріншот youtube

Квіткова не оцінить: колишній "Холостяк" Добринін у всіх на очах схопив Яремчук за п'яту точку

Колишній "Холостяк" Микита Добнинін став учасником одного з конкурсів, де йому довелося через невеликий отвір на дотик вгадувати, що йому дають в руку. Так, на початку ролика за стіною сховалася відома співачка Марія Яремчук і задерши наряд підставила Добриніну, який стояв по той бік свою попу.

Охоронець в ТЦ "Галерея Афіна", скріншот: YouTube
Охоронець в ТЦ "Галерея Афіна", скріншот: YouTube

Одеський охоронець видворив дівчину з ДЦП з торгового центру - навіть "айкос" не завадив

З великої і теплої Одеси прийшли вельми тривожні новини. Справа в тому, що охоронець торгового центру "Галерея Афіна" вигнав дівчину з ДЦП, так як вона нібито лякала відвідувачів. У мережі вже з'явилося відео, на якому видно момент спілкування охоронця з дівчиною. Повідомляється, що інцидент стався в ТЦ "Галерея Афіна", який знаходиться на вулиці Грецькій. Ролик починається зі слів дівчини, яка запитує охоронця, чому той вивів її із залу. У відповідь на це він сказав: "Людей лякаєте".

Анна Богдан, фото: Instagram
Анна Богдан, фото: Instagram

Соковиті "черепашки" Анни Богдан змусили українців ще раз згадати про "Емілі в Парижі"

Відома українська блогерка, переможниця 11-го сезону романтичного реаліті "Холостяк" , а також дама серця Михайла Заливако Анна Богдан продовжує радувати своїх численних передплатників в мережі Instagram. Тут за її життям стежать понад 258 тисяч людей, у яких Анна запитала, що їй в ці лютневі дні подивитися з фільмів або серіалів.