Співак Андрій Кузьменко, фронтмен гурту "Скрябін", навіть після своєї трагічної загибелі у ДТП залишається кумиром мільйонів українців. Вся справа в його своєрідному погляді на життя та вміння влучно підбирати слова у будь-якій ситуації. Відповідний ролик опублікували в соцмережі "ТікТок" на каналі "skryabinofficial".

Незважаючи на те, що минуло багато років із тієї трагічної аварії, друзі, шанувальники та шанувальники Кузьми досі згадують його самого, цитують його тексти та неординарні мудрі висловлювання. У мережі розповсюджують його коронні цитати без цензури.

«Здоров, придурок!», - вітається Кузьма із водієм, який сигналить йому на вулицях міста.

«Куди ми, б*ять, пи**уємо? 2 години 58 хвилин до кінця програми, а ми ще нікуди не заїхали», «Та *б твою мать, б**ть, придурок, нах**», «Ми сьогодні робимо просто якийсь жест великодушшя. Їздили по тротуарах, розганяли народ, їздили по сходах, зараз топчемо газони і зас*раємо екологію», - наводять моменти з передач за участю Кузьми його фанати.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Ось що значить, любов. Покажи, Саня. Ото любов без дєнєг. Скільки він так витримає? Ми в ніякому випадку не причетні до того, що він впав», - говорить Кузьма, коментуючи падіння чоловіка, який ніс на руках жінку вулицею і помітив, що його знімають на відео.

«Живіть так , щоб було з чого поржати», - згадують у коментарях ще одну цитату Андрія.

«Оце наша людина, шкода що він не з нами», «Але екологію шкода…», «Завжди був щирим... дуже шкода, що його вже немає в живих», - додають інші шанувальники.

Нагадаємо, раніше Могилевська згадала потужні слова Андрія Кузьменка про захист України

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Дьомін зворушив шанувальників архівними знімками з Кузьмою Скрябіним

Також "Знай.ua" писав, влучні цитати Кузьми: мудрість Андрія Скрябіна актуальна навіть через 7 років після загибелі.