Григорій Решетник згадав вірш Володимира Сосюри. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник є популярною персоною, до якого можуть прислухатися українці. Чоловік активно веде свою Instagram-сторінці, яка має п'ятсот дві тисячі передплатників. З ними він ділиться подробицями свого життя, а іноді спілкується у форматі сторіз.

Христина Решетник. Фото: скріншот youtube
Христина Решетник. Фото: скріншот youtube

5 лютого телеведучий показав фотографію в центрі Києва. Чоловік постав у стильному костюмі, синіх джинсах і чорних туфлях. Свій знімок він супроводив цитатою з вірша Володимира Сосюри.

"Любіть Україну всім серцем своїм 🇺 🇦 Григорій Решетник ваш✅", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

"Вишневу свою Україну 🌿"; " любимо і Україну і кращого Гришу Решетника❤️❤️❤️❤️❤️❤️"; "і вічні ми будемо з нею)❤️"; "Гриша не ходіть роздягнений, це небезпечно для здоров'я. 👏 ",- відповідають вони.

Раніше портал Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.

Як повідомляв Знай.uа, Романа Свечкоренка з "Холостячки" можна привітати? Лера Чернецька показала дитячу коляску, але попою блиснути не забула

Також портал Знай.uа писав, що радостна "Холостячка" Злата Огневич зізналася, хто її ощасливив: "Зустрічайте"