Катя Осадча дізналася хто кого переорієнтував у парі Melovin- Русіна. Вона розпитала артиста та танцівницю-хореографа про стосунки.

Melovin та Ліза Русіна зізналися, що закохані та будують свої стосунки на принципах поваги до поглядів. Інтерв’ю артисти дали для програми "Світське життя".

Melovin та Ліза Русіна. Фото: YouTube
Melovin та Ліза Русіна. Фото: YouTube

Катя Осадча розпитала, коли зародилися стосунки, та чи розуміє Ліза, що у неї було рівно 50% шансів на стосунки з Меловіном, після зізнання у тому, що він мав стосунки з чоловіком, та взагалі має бісексуальні погляди.

Тоді Ліза сказала, що розуміє Мела, і сама може сказати, що їй подобаються жінки. Водночас Меловін заявив, що якщо йому подобається людина, він з нею до кінця. Хлопець також зізнався, що до Лізи у нього не платонічні стосунки.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Мені здається, якщо почуття платонічні, то тебе не надихає тіло людини, а я дуже до тіла Лізи небайдужий".

Melovin та Ліза Русіна. Фото: YouTube
Melovin та Ліза Русіна. Фото: YouTube

Також дівчина розповіла, що Меловін подарував їй поїздку на Шрі-Ланку. Вона поїхала на відпочинок у той час, коли він працював.

Після того, Ліза ще дужче закохалася в артиста. Також Меловін розповів, з чого все розпочалося. Він писав повідомлення, заспокоюючи Лізу, мовляв, ти така класна, у тебе все виходить. І у відповідь вона написала "А я люблю тебе". Тоді артиста ніби прошибло. Він не зрозумів, що з ним відбувається.

Нагадаємо, раніше Mеlovin "вдало" відгуляв 26-річчя улюбленця Насті Приходько.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ліза Русіна проміняла Melovin на Wellboy

Також "Знай.ua" писав, що напівроздягнений Mеlovin в сніг і мороз прибіг до своєї подружки.