У ефірі "Голоса країни" глядачів чекає захопливе видовище – окрім прекрасних голосів, які змагатимуться долучитися до проєкту, вперше в ефірі прозвучить пропозиція руки та серця.

У анонсі майбутнього ефіру "Голосу країни" на YouTube, глядачів заінтригували незвичним випуском. Заспіває охоронець Михайла Поплавського. А тим часом після прослуховування співак запропонує дівчині руку і серце. В ролику він узяв до рук букет троянд та підійшов до дівчини, яка його підтримувала, впродовж виступу. Він заявив, що хоче прожити все життя разом з нею.

"Я хочу, щоб ти була зі мною все моє життя", - заявив співак.

Від неочікуваності дівчина не знала, куди й подітися. Хлопець став на коліно та простягнув до неї обручку. Що відбудеться далі невідомо, чи прийме пропозицію красуня? Залишається тільки чекати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У коментарях до відео, думки з приводу пропозиції руки і серця розшарувалися. Хтось був заінтригований, комусь такий ракурс на пісенному шоу не сподобався. А хтось застеріг автора такої пропозиції від неочікуваних відповідей:

"Ніколи не пропонуйте дівчині публічно, якщо вона сама не озвучила, що хоче цього. Друг мене не послухав, зробив пропозицію перед цілим стадіоном. А дівчина не чекала такого повороту і сказала "ні"", - зауважили у коментарях.

Раніше, анонсуючи цю історію, ведучій шоу, Юрій Горбунов згадував, що теж був дуже схвильований, коли робив пропозицію Каті Осадчій.

"Я свого часу робив пропозицію Каті в Одесі і для мене це було дуже складно, оскільки я не знав, як вона відреагує. Вона відповіла "так", але це був дуже хвилюючий момент. Для жінок це дуже важливий момент. Він значущий і говорить, що чоловік нічого не боїться і на весь світ може стати на коліно і запропонувати руку і серце".

Нагадаємо, раніше стало відомо хто представить Італію, Іспанію та Ізраїль на Євробаченні 2022.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька Костянтина Меладзе зробила неймовірне на "Голосі країни-12".

Також "Знай.ua" писав, що тренер "Голос країни" Надя Дорофєєва розкрила всі чакри з Володимиром Дантесом.