Маша Полякова засвітила свій вузький купальник. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової Маша не боїться публічності і є популярним блогером. Вона радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також має блог в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі передплатників.

З недавніх пір дочка популярної співачки разом з мамою і сестрою вирушила в теплі краї і публікує фотографії звідти. 7 лютого Маша Полякова опублікувала в сторіз відео і дві фотографії в чорному вузькому купальнику на тлі тропічного пейзажу або ванної кімнати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай писав, Таїсія Повалій розкрила секрет, чому в 57 має зовнішність 30-річної: "зате як виглядаю". Українська співачка нещодавно відсвяткувала день Народження і здивувала своїм моложавим виглядом.

Також ми писали, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце: "як завжди персик". Жінка поділилася серією нових фото, на яких позує в компанії відомої співачки Олі Полякової.

Нагадаємо, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом, чим помітно здивувала українців