Нещодавно в ЗМІ з'явилося повідомлення про те, що український боксер, тренер і бізнесмен В'ячеслав Узєлков збереться одружитися вдруге. Не так давно, всього три роки тому, він розлучився з відомою фітнес-тренеркою, зіркою "Зважені та щасливі" Мариною Боржемською.

З тих пір і самому Узєлкову, і його колишній дружині намагаються приписати нові романи, але поки що безрезультатно. Деякі ЗМІ пішли ще далі, і навіть встигли одружити В'ячеслава вдруге.

Наприклад, на сторінці проекту «Життя відомих людей» від телеканалу «1+1» в соцмережі Instagram з'явилося повідомлення про те, що В'ячеслав Узєлков одружується вдруге.

Скрін, Instagram "Життя відомих людей"
Скрін, Instagram "Життя відомих людей"

"Цю новину боксер розповів в інстаграмі на питання шанувальників, як його справи і чому давно не з'являється в соцмережі. У сторіз він коротко відповів:"Я одружуся". Ні про те, хто стане його новою дружиною, ні коли відбудеться весілля та інші подробиці, спортсмен говорити не став. Вітайте В'ячеслава в коментарях», - пишуть автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Разом з тим сам «наречений» Узєлков з подивом відреагував на таку новину.

"Обожнюю брехливе телебачення і ідіотські програми. Звідки вони беруть інформацію? І взагалі, як би дату весілля дізнатися, щоб не пропустити», - іронізує боксер в сторіз на своїй сторінці в соцмережі.

Скрін, Instagram Узелков
Скрін, Instagram Узелков

Раніше повідомляли, колишній Боржемської В'ячеслав Узєлков зі скандалом втік від інтимних питаньв :" Я не хочу, мене бісить ця Марина..."

Як повідомляв Знай.uа, діти Марини Боржемської та В'ячеслава Узєлкова розібрали "гру в кальмара": що налякало тренера "Зважені та щасливі".

Знай.uа писав, Марину Боржемську з дітьми В'ячеслава Узелкова "підсадили" на гру з інопланетянами: "на місці не всидиш".