Відома акторка, зірка серіалу "Ейфорія" і фільму про "Людину-павука", Зендея розповіла про травми, які отримала на зйомках популярного серіалу. Тепер у неї є шрами, що будуть нагадувати про цей проект.

Не так давно Зендея дала відверте виданню Entertainment Weekly, де зізналася, що після зйомок другого сезону серіалу "Ейфорія" у неї залишилося кілька незапланованих шрамів. Вона так вжилася в роль, що вже не відчувала болю.

Фото Зендея
Фото Зендея

"Це був дуже важкий день. Я побила себе. У мене досі є шрами на ногах і досить багато синців", - сказала Зендея.

Ейфорія, фото: скріншот з відео
Ейфорія, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ейфорія, фото: скріншот з відео
Ейфорія, фото: скріншот з відео

Справа в тому, що в понеділок, 7 лютого вийшла п'ята серія другого сезону, де у героїні Зендеї відбувається ломка. Їй доводиться проламувати ногами двері, де ховаються члени її сім'ї, а потім вона і зовсім збігає з дому, так як її знову намагаються відвезти в реабілітаційний центр.

Варто відзначити, що новий сезон виявився в два рази успішніше попереднього, і аудиторія стала більше. Тільки перші три серії подивилося понад 13 мільйонів глядачів, тоді як за аналогічний період першого сезону кількість глядачів склала 6,6 мільйонів глядачів.

Попереду ще три серії, і невідомо, що підготували нам сценаристи. При цьому п'яту серію багато хто відзначає найемоційнішою і психологічно складною. Зендея раніше відзначала, що людям з психологічними проблемами краще цей сезон не дивитися.

Нагадаємо, що у серіалі "Ейфорія" заїкнулися на світові шедеври: "Титанік", Фріда Кало і інтим над глечиками з "Привиди"

Раніше повідомлялося, як живе "подруга Людини-Павука" Зендея: два розкішних особняки дорожче п'яти мільйонів доларів

Також, у мережі повідомили, що принц Гаррі і Меган Маркл сходили на подвійне побачення з Томом Холландом і зендеєю.