Український співак Дзідзьо, який став ведучим нового масштабного розважального шоу «Ігри талантів», прем’єра якого запланована на суботу, 26 лютого на каналі «Україна», розповів, як ставиться до святкування Дня закоханих, і поділився неймовірно милою історією, пов’язаною з цією датою.

DZIDZIO зізнався, що вважає що День святого Валентина модною традицією останніх років. Незважаючи на це, він завжди намагався потішити особливу для нього дівчину гарним подарунком у цей день.

«Ще в шкільні часи, пам’ятаю, одній дівчині подарував жувальну гумку «Love is…». Її тоді було нелегко знайти, але були знайомі, які з Польщі привозили такі речі. А мені у відповідь передали анкету, де 17-м питанням було: «Кого ти любиш?» Я написав, а потім натер іншою гумкою листок, щоб пахло», – згадав дитинство ведучий каналу «Україна».

Дзідзьо на шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Дзідзьо на шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

Для нього дуже хвилюючим став той момент, коли він повертав назад власниці ту анкету.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Потім ще місяць натхненно літав над землею – не ходив, а парив до школи! Просто неймовірно, адже це те, що людину надихає і окриляє – любов! Хочу побажати, щоб кожен підходив до будь-якої справи саме з такими почуттями», – побажав Дзідзьо всім закоханим.

Нагадаємо, розважальний проєкт за форматом Game of Talents вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже через два роки локальні версії шоу побачили глядачі в США та багатьох країнах Європи, серед яких Іспанія, Велика Британія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стане десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту. Українська версія налічуватиме 12 епізодів.

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

Нагадаємо, DZIDZIO зізнався, що його сильно схвилювало після розлучення з колишньою Slavia: "Як маленька дитина..."

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia знайшла на Кубі прапор РФ і обурилася: "Український би згодився".

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia показала, чим можна приманити мужиків навіть без грудей і попи: "Ром, сигарети"