Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу і зайнялася сольною кар'єрою, активно розвиває свій аккаунт в соцсеті Instagram, де за нею стежить трохи більше 24 тисяч осіб, і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя.

Ярослава Притула поділилася черговим спогадом зі своєї яскравої подорожі на Кубу. Як відомо, співачка вже повернулася в рідну Україну і вже приступила до роботи, але все ж продовжує радувати шанувальників фото і відео з захоплюючої поїздки.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

Цього разу дівчина показала, як їй вдалося побувати в місцевому ресторані. Нічого незвичайного, вона замовила свій улюблений капучино і вже хотіла насолодитися ще одним безтурботним днем, але їй на очі попалися прапори Російської Федерації, з якою зараз Україна знаходиться в тривалому військовому конфлікті. Всього дівчина зняла на камеру декілька прапорів різних держав і її дуже обурило, що серед них немає жодного українського.

Скріншот з Insta Stories, Slavia
Скріншот з Insta Stories, Slavia

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Артистка закликала своїх фанатів привозити з собою закордон жовто-синій прапор і просити розвішувати його в закладах.

"Хто буде на Кубі, беріть з собою українські прапори. Я думаю, вони із задоволенням повісять їх сюди. Ну, просто... Сорі, крик душі", - сказала співачка на відео.

Нагадаємо, DZIDZIO зізнався, що його сильно схвилювало після розлучення з колишньою Slavia: "Як маленька дитина..."

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia провела експрес-курс "Як стати кубинцем" - однієї сигари в зубах недостатньо: "Розкіш на межі з бідністю"

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia показала, чим можна приманити мужиків навіть без грудей і попи: "Ром, сигарети"