У соціальній мережі розмістили публікацію з молодою і дуже популярною актрисою сучасності з Америки Зендеєю. Стало відомо, що вона розповіла про те, що у неї залишилися рани після зйомок нового сезону «Ейфорії».

Відповідний пост оприлюднили в акаунті» peopletalk " Instagram.

Ні для кого не секрет, що молода 25-річна актриса Зендея перебуває на піку популярності. Вона стала жінкою року за версією австралійського журналу GQ.

Зендея, фото: Instagram
Зендея, фото: Instagram

"Нещодавно Зендея в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly зізналася в тому, що у неї залишилися шрами після зйомок другого сезону "Ейфорії". Подробиці - за посиланням в описі #Зендея #ейфорія", - підписаний потс в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що другий сезон «Ейфорії» викликає особливі асоціації у своїх шанувальників. Фанати дуже довго чекали продовження улюбленого серіалу і нарешті отримали його.

Багатотисячна аудиторія, яка дізналася про травми Зендеї, не стала мовчати і почала писати коментарі під постом про знаменитості.

Зендея, фото: Instagram
Зендея, фото: Instagram

"Пальчик порізала?", "У другому сезоні вона особливо не приємна", "хто її тягне? Чия вона протеже?", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали, як насправді живе Зендея.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали інтимні кадри з серіалу ейфорія.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", фанати запідозрили що у Зендеї нетрадиційна орієнтація.