Відома українська співачка здивувала появою в новому образі та "розтиражована у трьох екземплярах".

Співачка, фронтвумен рок-гурту подарувала нове фото своїм прихильникам в Instagram. Вона надягла стильний комбінезон з розрізами на стегнах та вигадливим візерунком.

Яскравий мейк доповнив образ красуні. Вона зробила акцент на губах, підкресливши їх червоною помадою. Цього разу Юлія зробила рівну зачіску, опустивши чорне волосся донизу.

Прихильники обожнюють слідкувати за співачкою. Її самобутний голос та шикарна музика треків просто зачаровують. Окрему любов дівчина отримує від україномовної публіки. Фанати вподобали цікаву ідею для фото Юлії, та засипали дівчину компліментами та жартами:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Прям Віагра, ахахахах", "Кожному по Юлі", "У мене мрія зустрітися хоч би з однією Юлею", "Неймовірна", "Одна Юля - добре, а три Юлі ще краще", "Шикарно", "Якби я був султан", - написали прихильники.

Нещодавно Юлія захворіла на грип та розповідала своїм шанувальникам, як проходить лікування. За дівчину вболівали чи не всі її підписники. Співачка показала, що у неї сильно піднялася температура та валила з ніг слабкість.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Настя Приходько спробує задавити Сергія Притулу своїм "шостим" відчуттям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль здивувала гігантськими губами.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Юлії Саніної розповів про свою невидиму місію у "The Hardkiss".