Відома українська виконавиця, фронтвумен успішної англомовного гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна (Головань) часто балує значну армію шанувальників яскравими публікаціями зі свого насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 670 тисяч чоловік.

Чоловік артистки Валерій Бебко, який є гітаристом і продюсером музичної групи, також має свою, хоч і невелику, але віддану аудиторію, для якої розміщує різні знімки з сім'єю і близькими друзями.

Юлія Саніна і Валерій Бебко, instagram.com/val_bebko
Юлія Саніна і Валерій Бебко, instagram.com/val_bebko

Цього разу музикант розповів, як створюються кліпи для пісень "The Hardkiss". Як виявилося, всі ці шедеври справа рук самого Валерія, який спритно управляє своїм фотоапаратом. Навіть через 10 років з дня створення групи, він все ще черпає натхнення в цій справі, тому радує себе новими девайсами.

"Десять років тому ми заявили про себе, як про гурт, який не тільки робить якісну музику, але і сама знімає собі кліпи. Такі кліпи як Stones і Helpless були зняті мною на фотоапарат", - написав артист.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники активно прокоментували публікацію і заявили, що вже в передчутті нових робіт артиста.

Коментарі - instagram.com/val_bebko/
Коментарі - instagram.com/val_bebko/

Коментарі - instagram.com/val_bebko/
Коментарі - instagram.com/val_bebko/

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла, що захворіла разом з чоловіком: "Дивом врятували"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль пов'язала своє життя з Юлією Саніною з The Hardkiss, Дзідзьо буде свідком

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Саніна з The Hardkiss приручила кобру крихкими руками: "Дуже пікантно"