Максим Галкін розповів, як складно бути батьком, і поклавши руку на серце повідомив, що економити на дружині - гріх.

Пара відомих артистів Максим Галкін і Алла Пугачова, незважаючи на свій шанобливий вік на сцені, продовжують цікавити шанувальників. У сторіс Instagram Галкін вирішив пограти з фоловерами в гру - Питання - відповідь.

Він вибрав найбільш цікаві питання і дав на них відповіді. Максим розповів, чи складно бути батьками, і чи не хотіли б вони з Пугачовою проводити курси для батьків - як виховати хороших вихованих діток. На що Максим заплутався, намагаючись сказати, що курсів і так багато, тому вони про це навіть не замислювалися.

Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram
Алла Пугачева та Галкін. Фото: Instagram

Після чого шанувальники поставили запитання, " Чи можна економити на дружині?".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Максим з траурним холодним обличчям помотав головою і прошепотів: "Ні, це гріх".

Галкін. Фото: Instagram
Галкін. Фото: Instagram

Максим і Алла Пугачова виховують двох дітей, які, судячи з відео, ростуть дуже кмітливими і творчими дітками. Багато шанувальників стежать за оновленнями Максима і Алли тільки, щоб знову і знову бачити дітей.

Галкін. Фото: Instagram
Галкін. Фото: Instagram

Тому і питання виникло, чи не влаштувати сім'ї Гклкін-Пугачова марафон по вихованню дітей. Але, мабуть, це не входить в плани пари.

Нагадаємо, раніше Аллу Пугачову обізвала "селом" відома співачка, Галкін в сказі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гуморист Максим Галкін показав дорослі захоплення 8-річного сина Алли Пугачової.

Також "Знай.uа" писав, що співачка розкрила секрет інтимного життя Пугачової і Галкіна