Відомий український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма поділився новим фото в розкішному образі і розповів, що не раз його виручало в житті.

Влад Яма має величезну аудиторію шанувальників, саме тому він намагається часто радувати їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.

Влад Яма, фото Знай.uа
Влад Яма, фото Знай.uа

Цього разу Влад Яма поділився новим знімком. На фото знаменитих танцюрист позує задумливо дивлячись в камеру. Для фотосесії Влад Яма надів білу сорочку і чорні штани. Щоб додати образу більшої загадковості, він повісив піджак тільки на одне плече.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Влад Яма вирішив розповісти своїм фанатам про цитату, яка свого часу дуже сильно вплинула на нього і його життя.

"Ваші очікування - ваші проблеми. Взяв на озброєння цю прекрасну цитату(жінки навряд чи знають автора) і Вам раджу!.✌ 🏻 Реально виручила вже кілька разів😉", - так Влад Яма підписав фото.

Нагадавши, легенда з "Танці з зірками" Влад Яма наковтався метафана і мало не задихнувся, Оля Полякова боїться повторити: "не дихав"

Раніше Знай писав, Влад Яма не розгубився і прикрив голе тіло піджаком, а ось Лілію — руками: "Так близько". Хореограф з дружиною тісно притиснулися один до одного, рука Влада лягла Лілі на стегно

Також Знай повідомляв, дружина Влада Ями у високих чоботях зробила це верхи на чоловіка:"нарешті". Лілія Яма поділилася кадрами зі спільної спокусливої фотосесії