Віктор Павлік розповів про те, як син змінив його життя. Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі ЖВЛ.

Відомий український співак Віктор Павлік має багатотисячну армію шанувальників. Тому він досить активний у своєму Instagram, на який підписано 80,6 тисяч осіб. Тут він ділиться новими фотографіями або цікавими моментами з життя.

Фото зі сторінки Віктора Павліка
Фото зі сторінки Віктора Павліка

Як відомо, 14 червня Молода дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова стала мамою. Вона народила сина, якого вирішили назвати Михайло. Малятку вже більше півроку, і співак розповів журналістом, що саме він є сенсом його життя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Михайло-сенс життя на сьогоднішній день мій. Дуже переживаю. Намагаюся максимально бути реалістом, і разом з тим на моїх очах росте моє найголовніше продовження роду", - повідомив він.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

Також Віктор Павлік зазначив, що дуже шкодує про те, що не приділяв достатньо часу своїм старшим дітям через гастролей. Проте батьківство над Михайлом більш свідоме, запевняє Віктор Павлік.

Нагадаємо, Катерина Репяхова заявила про те, що створює свій особистий бренд, поки Віктор Павлік гастролює: "сповнена натхнення"

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік зачарував проникливим виконанням колядки, навіть Ольга Сумська не втрималася і почала підспівувати: "Вау, як круто!"

Також портал Знай.uа повідомляв, що доатя Репяхова впустила в сім'ю з Віктором Павликом ще одного чоловіка. Дівчина похвалилася тим, що ростить свою дитину відповідно до рекомендацій Українського психолога і телеведучого Дмитра Карпачова.