Роман Свечкоренко розповів про те, що можна придбати на День святого Валентина 14 лютого. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Фіналіст другого сезону романтичного шоу" Холостячка " Роман Свечкоренко є практикуючим психологом. Незважаючи на те, що боротьбу за серце Злату Огнєвіч він програв, і українська співачка виграла Андрія Задворного, він отримав ще більше популярності. Про це говорить його офіційна сторінка в соціальній мережі Instagram, на яку підписано 962 тисячі фоловерів.

8 лютого психолог опублікував пост, в якому розповів про те, що можна придбати партнеру на День святого Валентина.

"Мені здається одне з найактуальніших питань зараз. Мій основний напрямок в психології-взаємини. Тому і подарунки будуть зв'язні безпосередньо із взаєминами і їх поліпшенням. Я виділив би кілька варіантів", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На думку Романа Свечкоренка, хорошим вибором буде похід в СПА, майстер-клас, ювелірні прикраси, спільна поїздка.

Спільний відпочинок зближує, а коли ви ще в цей момент поруч розслабляєтеся, що може бути краще

Нагадавши, Романа Свечкоренка з "Холостячки" можна привітати? Лера Чернецька показала дитячу коляску, але попою блиснути не забула