Alyona Alyona вирішила дізнатися, хто з її шанувальників має таку ж проблему з переїданням, як і вона.

Співачка, за сторінкою якої слідкує 357 тисяч осіб, часто підіймає неприємні теми для дискусій. Дівчина не соромиться дивитися проблемі у очі. Адже щоб вирішити те чи інше питання, позбавитися комплексу, або просто усвідомити, що у тебе не все ок, слід в першу чергу проговорити це. У своєму Instagram дівчина зізналася. Щойно перейсть - покарає себе. А недоїсть пожаліє, і потім переїсть.

Такий круообіг покарань і переїдань у співачки відбувається постійно. Тому вирватися з цих семи кіл пекла непросто.

Співачка розмістила своє фото оригінальне, з прищепками по тілу, як знак покарання. А також начепила великий комірець білого кольору, більше подібний на слинявчик, ніби натякаючи всім своїм виглядом на свою проблему.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Знаю, що є дівчата, що вирішують це питання блюванням, але вважаю, що це не ок. Я чула безліч таких історій, і розумію, що всі проблеми треба пропрацьовувати".

Дівчина розповіла, що багато працює, і щоб себе заохотити, починає себе балувати смаколиками. Вона виправдовує себе, але потім карає. Співачка запитала, чи є серед її шанувальників люди з подібними проблемами.на що шанувальники ствердно захитали головами. Так така проблема є.

Нагадаємо, раніше Kalush присвятив мамі пісню на Нацвідборі "Євробачення-2022".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Alyona Alyona пригадала неприємний досвід закордоном.

Також "Знай.ua" писав, що владна Alyona Alyona вказала чоловікам на їх місце у стосунках.