Андрій Задворний розповів про те, як не любить Танців з самого дитинства. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Переможець одного з найромантичніших шоу на українському телебаченні "Холостячка", обранець співачки Злати Огневич Андрій Задворний знайшов певну популярність навіть попри те, що розлучився з українською співачкою. На його офіційній сторінці 48,5 тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост. Часто чоловік ділиться з ними історії з життя.

8 лютого Задворний опублікував фотографії в компанії інших учасників шоу" Холостячка-2": Дмитром Шевченком і Васко Младеновим.

"У дитинстві у мен була історія з танцями: нашу групу в саду ділили на 2 частини, одну з них відправляли на вишивання, другу на танці, на наступне заняття групи змінювалися. Я на стільки "любив" танцювати, що залишався з паралельною групою на друге заняття з вишивання, аби не йти на танці!)) Мама зазначила собі це. 😏", - повідомив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Проте, Задворний зазначає, що йому подобаються танці, незважаючи на те, що сам він танцювати не любить.

"мене захоплює Грація, пластика, вміння контролювати своє тіло, передавати емоції через рух... Пристрасть!",- повідомив він.

Нагадаємо, Романа Свечкоренка з "Холостячки" можна привітати? Лера Чернецька показала дитячу коляску, але попою блиснути не забула