Популярний свого часу телеведучий, якого українці пам'ятають як співведучого шоу "Розсміши коміка", молодий татко, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв продовжує радувати своїх шанувальників новими кадрами із зіркового життя і ділитися особистими фактами у стосунках зі своєю коханою бізнеследі Катею Тулоповою.

Цього разу Дмитро Шепелєв вирішив показати, яким він бачить себе з боку у стосунках. За особисті якості телеведучий навіть додавав собі "окуляри", а ось через деякі мінусував.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Дмитро Шепелєв, фото: Instagram
Дмитро Шепелєв, фото: Instagram

"Які забавні звички є у ваших партнерів? Ми з Катею зустрічаємося більше п'яти років з них живемо разом ось уже здається три? (як будь-який чоловік я поганенько рахую роки і погано запам'ятовую дати).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І ось вона мені якось каже, що якби я був оленем, мисливцям було б дуже легко мене вистежити по кавових чашках, які я залишаю по всьому будинку. Я задумався, як це, цікаво жити зі мною? Який я? Тому що мені завжди здавалося, що я просто подарунок (насправді, я впевнений, що це не так). Отже, що я знаю про себе як би з боку?

- Я завжди переставляю будильник на 10, потім ще на 10 хвилин
- Я ненавиджу мити посуд.
- Я не хроплю! (+100!)
- Я залишаю використані контейнери від одноразових контактних лінз у раковині. (-20)
- Я завжди відповідаю на дзвінки та повідомлення.
- Я переодягаюся кілька разів протягом дня.
- Якщо так сталося, то, так, я похмеляюся.
- Буває, що я купую всі забарвлення кросівок, модель яких мені сподобалася.
- Книги, які я читаю, лежать по всій квартирі.

Фото зі сторінки Дмитра Шепелєва
Фото зі сторінки Дмитра Шепелєва

Ну, не так і погано. І майже без огидних звичок. Розкажіть про ваших чоловіків! Які звички у них! Передчуваю, буде весело. Не соромтеся.", - пише Дмитро Шепелєв.

Раніше повідомляли, сестру-копію Жанни Фріске атакувала підступна болячка, красуня не може відкрити рот: "Напади вночі...".

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв показав, чого варті п'ять хвилин тиші для батьків: "Ось чому у мене немає квітів".

Знай.uа писав, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв випав з життя після власного дня народження: "Ви забули забрати дітей...".