Українська виконавиця, дочка народної артистки Ніни Матвієнко і дружина співака Арсена Мірзояна, Антоніна Матвієнко розкрила секрет краси в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Антоніна Матвієнко активно веде свій блог в соціальній мережі і регулярно радує шанувальників яскравими кадрами. Цей раз не став винятком і зірка показала, як доглядає за своїм обличчям.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Фото: скріншот youtube
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян. Фото: скріншот youtube

Залишатися красивою і молодою - мрія кожної жінки, але для зірок це ще важливіше, адже вони є медійними особами. У кожної знаменитості свій секрет краси, який не завжди розкривають шанувальникам, але Антоніна Матвієнко пішла на такий крок.

Так, на відео співачка лежить, знімаючи на камеру, як фахівець робить масаж обличчя. Дана косметологічна процедура є досить популярною і допомагає поліпшити стан шкіри.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Скріншот instagram
Скріншот instagram

"День краси", - лаконічно підписала публікацію артистка.

До слова, масаж обличчя дуже ефективна процедура, адже запобігає появі зморшок, підвищує тонус шкіри, покращує кровопостачання, знімає набряки і покращує колір обличчя.

Раніше Знай писав, Арсен Мірзоян з трьома хлопчаками взяв в руки старий інструмент, про це і мріяла Тоня Матвієнко.

Також ми писали, Оля Полякова піддала своє обличчя "тортурам" перед зйомками: дивні процедури заради вічної молодості. Артистка показала, як косметолог чаклує над її обличчям невідомим приладом.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко букетик, але красуня несподівано роздвоїлася: "їду додому".