Олена Шоптенко похвалилася, як потрапила до Канн, неочікувано та спонтанно.

Легендарний хореограф Олена Шоптенко часто публікує цікаві фото та відео для своїх прихильників у Instagram. Цього разу Олена розповіла цікавезну історію, якою спочатку заінтригувала, а потім розчулила своїх прихильників.

У дописі Олена розповіла, як чоловік її подруги висмикнув її з бурхливого робочого тижня, і відвіз у Канни, де вони з дружиною, подругою хореографині, живуть вже кілька років.

Як виявилося, у подружки було день народження. І чоловік вирішив зробити подарунок, привізши для жінки її найкращу подругу.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зірка пише: "Зі словами "Олена, кращого подарунка, ніж ти, мені не знайти", чоловік моєї кращої подруги запропонував привезти мене як сюрприз до неї на день народження в Канни, куди вони переїхали жити понад п'ять років тому".

Після бурхливих зборів "подарунок" прибув до подруги. Проте як зазначає зірка, "подарунок готували начебто подрузі, а вийшло й мені".

Вона зізналася, що у неї раптом з'явилися три незаплановані дні відпустки в Каннах, біля моря, у теплі, з близькими людьми.

"Ділюсь з вами шматочком свого щастя", - написала красуня.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Шанувальники не змогли утриматися, та написали чудові коментарі для своєї фаворитки, за якою продовжують спостерігати. На сторінку до Олени підписано 290 тисяч осіб.

"Здорово!Гарного відпочинку!", "Дуже душевно! Супер", "Оце чоловік! Браво", - написали прихильники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, хто став суддями в новому шоу "Танці. World of Dance".

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Анатолича Юла втратила "сенс" після 3 пологів.

Також "Знай.ua" писав, що легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко навчить українок володіти своїм тілом.