Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу, замість чергових гарячих фото в оголеному вигляді, Настя Каменських поділилася своїми творчими успіхами. Співачка опублікувала свіже відео на нещодавно випущений трек "Прикро". На зображенні нічого зайвого, все досить стильно і атмосферно.

Скріншот з Instagram, Настя, Каменських
Скріншот з Instagram, Настя, Каменських

Також артистка заінтригувала шанувальників музичними новинками, які вийдуть цього року. Як заявила Каменських, вона приготувала багато всього цікавого, так що варто запастити терпінням.

"Якби ви знали, скільки всього я готую для вас в цьому році!🔥 І мені так приємно, що ви все частіше пишіть, що чекаєте моїх нових треків! 🥰 Тому розкриваю карти - зовсім скоро я презентую для вас дуже особливу пісню! 🤫" - написала співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі соцмережі повідомили, що дуже чекають прем'єри нових пісень і вже готуються до чергового успіху співачки.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Каменських так не зможе? Ірина Горова зробила те, що їй добре вдається і без Потапа

Як повідомляв Знай.uа, напівгола Настя Каменських знайшла причину, щоб не повертатися до роботи: "Меркурій з Венерою знову пустують"

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Настя Каменських піддалася новій пристрасті