Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зіркова парочка тільки повернулася з райського відпочинку в Мексиці і вже приступила до рутинного життя в рідній Україні. Але, незважаючи на це, Настя Каменських продовжує розміщувати яскраві знімки з недавньої подорожі, які практично не приховують її апетитного тіла.

Цього разу вона опублікувала фото, де вона позує в легкому і досить симпатичному костюмчику з коротких шортів і топа з глибоким декольте. При цьому обличчя артистки на першому кадрі як у "інста-діви", а на другому - ніжної і збентеженої дівчинки.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських
Скріншот з Instagram, Настя Каменських

"Відпустка давним давно закінчилася, а ось фотки з неї ще ні 🤣" - написала Каменських у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нові знімки зібрали безліч захоплених коментарів користувачів соцмережі. Шанувальники також в черговий раз відзначили красу артистки і засипали її компліментами.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Настя Каменських заспівала про те, наскільки їй прикро, що навіть Потап допомогти не може: "Якби ви знали"

Як повідомляв Знай.uа, напівгола Настя Каменських знайшла причину, щоб не повертатися до роботи: "Меркурій з Венерою знову пустують"

Також портал Знай.uа писав, "Я закохалася": заміжня Настя Каменських піддалася новій пристрасті