Відома українська спортсменка, а також тренер шоу "Зважені та щасливі" поділилася з шанувальниками кращими новинками кінематографа, які їй вдалося подивитися останнім часом.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників порадами про спорт, а також розповідає про правильне харчування.

Іноді вона відходить від теми спорту, і розповідає про те, що вона дивиться у вільний час: "Давно з вами не ділилася новинами про переглянуті фільми. Не забуваємо зберігати список і писати в коментарях свої рекомендації. Почнемо!".

Окремої уваги потребує кадр з фотосесії Марини Боржемської. Там вона постала в сукні червоного кольору з великим декольте. Воно неймовірно до лиця дівчині, і шанувальники в коментарях це відзначили.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Тепер перейдемо до самих фільмів. Спочатку спортсменка відзначила картину "Белфаст". Він вийшов в 2021 році, і розповідає про сім'ю з Північної Ірландії, а також як пройшло дитинство з сина під час заворушень в Белфасті в кінці 1960-х.

Далі гучний фільм "Спенсер", в якому розповідають про найскладніші дні життя принцеси Діани в палаці. Головну роль там зіграла Крістен Стюарт, і за це її навіть номінували на Оскар.

Марина Боржемська. Фото: скріншот youtube
Марина Боржемська. Фото: скріншот youtube

Не дивіться нагору. Американський сатиричний науково-фантастичний фільм. Леонардо Ді Капріо і Дженніфер Лоуренс виконали ролі двох астрономів, які намагаються попередити суспільство про наближення комети, яка знищить людство. Зіткнення з кометою є алегорією байдужості засобів масової інформації та уряду до зміни навколишнього середовища.

Нагадаємо, що Марина Боржемська блиснула формами в тісному боді, "розкішне тіло"

Раніше повідомлялося, що Марина Боржемська назвала головні причини відмовитися від японських ролів: не такі нешкідливі, як здається

Також, Марина Боржемська показала, як займатися спортом на робочому місці - знадобиться тільки стіл і стілець.