Відома американська модель і акторка Брук Шилдс, яка прославилася ще в 90-і роки завдяки ролі в романтичній комедії "Холостяк" і відвертим образам в юному віці у фільмі "Блакитна лагуна", зараз не зупиняється на досягнутому і продовжує радувати фанатів своєю творчістю.

На сторінці Брук Шилдс в Instagram, за якою стежить близько 1,4 мільйона чоловік, періодично з'являються свіжі публікації. Цього разу голлівудська зірка розмістила серію знімків з останньої фотосесії для американського бренду "Jordache", який відомий своїми дизайнерськими джинсами в стилі 70-х і 80-х.

"Я так рада поділитися з вами новими фото з моєї нової кампанії @jordache, натхненної їх фірмовим слоганом: #youvegotthelook", - написала акторка в підписі до публікації.

Скріншот з Instagram, Брук Шилдс
Скріншот з Instagram, Брук Шилдс

Брук Шилдс не перестає дивувати і радувати численних шанувальників результатами роботи з цікавими брендами, для яких вона донині залишається привабливою і затребуваною моделлю. 56-річна знаменитість дійсно знаходиться у відмінній формі і здатна створити конкуренцію будь-якій молодій дівчині завдяки своєму великому модельному досвіду і неймовірним зовнішнім даним.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Серед коментарів під новими знімками можна побачити тільки захоплені і приємні компліменти на адресу зірки.

Коментарі - instagram.com/brookeshields/
Коментарі - instagram.com/brookeshields/

Нагадаємо, 55-річна зірка "Холостяка" не соромиться оголюватися: "Я виглядаю смішно"

Як повідомляв Знай.uа, люди аплодують стоячи: Ріанна завоювала повагу за вибір моделі з ампутованою кінцівкою для свого бренду білизни

Також портал Знай.uа писав, що Кім Кардашьян розповіла, чому кинула Каньє Уеста