Ксенія Мішина записала спільний відеозапис з її сином Платоном. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська актриса, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу" Холостячка". Це разом участю в декількох популярних проектів зробило її популярною в Україні. Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

11 лютого Ксенія Мішина опублікувала відеозапис разом зі своїм сином Платоном. Актриса лежить з хлопчиком і сміється на камеру. У підписі до запису вона розповіла про своє материнство.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ксенія Мішина зазначила, що це досить непростий шлях. Доводиться проходити серединний шлях між строгістю і розумінням.

"Вчора подивилися з Платоном фільм про сестер Вільямс «Король Річард» і таке нахлинуло. Бути суворою і стримати за оцінки, успішність і залученість, нескінченно пробувати і не давати здаватися або слухати і не тиснути, дозволяючи проходити дитині свій шлях, екологічно підтримуючи його власні ініціативи? Скажу чесно, я звичайно ближче до другого табору, адже моя реалізація для мене теж неймовірно важлива", - повідомила вона.

Фото: Ксенія Мішина, прес-служба "Україна"
Фото: Ксенія Мішина, прес-служба "Україна"

Нагадаємо, що 150 тисяч на мрію: в Україні запустять нове шоу "Ігри талантів", зірвати куш зможе кожен.

Раніше повідомлялося, що Лілія Ребрик від нервів відростила собі "вуса", але все одно закохала в себе всіх

Також, Лілія Ребрик підготувала секретну зброю, щоб "повалити" Сергія Бабкіна на "Іграх талантів": "Включається розум".