Відомий український футболіст і володар Суперкубка Олег Гусєв висловився щодо стану нападника київського Динамо Артема Бесєдіна.

Як відомо, Бесєдін отримав серйозну травму в матчі Євро-2020 проти Швеції. Під час гри швед Маркус Даніельссон прямою ногою вдарив у коліно Артема, завдавши йому тяжких ушкоджень. Тоді нашому футболістові довелося несолодко, він проходив тривалу реабілітацію, а його "місце" в національній збірній було підірвано.

Артем Бесєдін
Артем Бесєдін

Травма Артема Бесєдіна
Травма Артема Бесєдіна

Олег Гусєв, який тричі виграв Суперкубок України і є сильним футболістом, в інтерв'ю з "Динамо Київ" розповів про стан Бесєдіна на сьогоднішній день. Про це написали на офіційній сторінці клубу в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Ніяких прогнозів щодо подальшого майбутнього Артема у футболі він не висловлював, але відгукується про його відновлення непогано.

"Можна сказати, що фізичну форму Артем вже набрав. Тепер йому потрібно набрати ігрову форму, набути впевненості, забити пару м'ячів. Всі розуміють, що після таких травм чудес не буває і потрібен час. Коли у Бесєдіна виникають хворобливі відчуття, йому дають відпочинок. Всі його чекають і сподіваються, що він швидше набере і буде готовий фізично, психологічно і морально", - сказав Олег Гусєв.

Коментарі - instagram.com/fcdynamokyiv/
Коментарі - instagram.com/fcdynamokyiv/

Нагадаємо, Артема Бесєдіна з "Динамо" хочуть покарати за грубі висловлювання про геїв: "Футбол не для пропаганди ненависті"

Як повідомляв Знай.uа, Луческу залишається в "Динамо": Андрій Шевченко прийняв рішення повернутися в італійську серію А

Також портал Знай.uа писав, що київське "Динамо" поповнив молодий футболіст Денис Антюх: "Немає швидкості і удару"