Надія Кадишева показала фрагменти зі свого концерту. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

62-річна російська виконавиця народних пісень Надія Кадишева має акаунти в соціальних мережах. Зокрема, на її Instagram-сторінці 11 тисяч фоловерів. З ними вона іноді ділиться фотографіями, відеозаписами, а також іноді публікує сторіз.

Надія Кадишева, фото: Instagram
Надія Кадишева, фото: Instagram

У 2022 році відома виконавиця їздить з концертами по Росії. 9 лютого жінка опублікувала відеозапис зі свого виступу. На ній співачка постала в синьому старомодному платті, що співає свій популярний хіт.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Гарного дня і доброго всім настрою!",- повідомила вона.

Фолловери засипали Кадишеву безліччю компліментів. Проте були і критичні коментарі.

"🔥🔥🔥🔥🔥 найкраща Справжня-Жінка на сцені!!!🔥😍😍❤️❤️❤️"; "НАДІЯ МИКИТІВНА, спасибі!💗 І Вам гарного дня і прекрасного настрою!🌼 Ми вас дуже сильно любимо!!!♥♥♥ Ви найкраща!!!💗💗💗"; "❤️❤️❤️😘😘😘🌞💖💖💖🎉Дорога НАДІЯ МИКИТІВНА, дякую сердечно за прекрасні і добрі побажання! Бажаю Вам міцного здоров'я, прекрасного дня і відмінного настрою, хороших людей навколо і добрих глядачів, творчих успіхів, сімейного благополуччя! 🌞😘😘😘❣️❣️❣️🪅🌟🌟🌟🌈", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Микола Басков "повівся" на Моргенштерна і Мілохіна-нафарбовані нігті і тату на всю шию: "Світ божеволіє"

Як повідомляв Знай.иа, пластика обличчя Маші Горбань, і схуднення на 20 кг Меттью Макконахі: на що йдуть зірки заради ролі у фільмі.

Як повідомляв " Знай.ІА", зірка серіалу "папік" Дарина Петрожицька лизала собаку і їй не соромно: "Не повинна була". У конкурсі "Правда / брехня"Дарині Петрожицькій належало заплутати Сергія Притулу, щоб здобути одне очко для команди дівчат