Прямо з Нацвідбору на Євробачення - 2022 прийшли вельми гарячі новини. Так, Kalush Orchestra влаштував скандал і звинуватив "суспільне" у фальсифікації балів.

Перемогу в конкурсі здобула співачка Alina Pash з піснею"Тіні забутих предків". Друге місце зайняла група Kalush Orchestra, яка отримала на бал менше ніж Аліна.

Про це стало відомо завдяки відео, яке вже з'явилося в соціальних мережах.

Учасники Нацвідбору, скріншот: YouTube
Учасники Нацвідбору, скріншот: YouTube

За лаштунками конкурсу колектив влаштував скандал і звинуватив "суспільне" у фальсифікації балів від журі та глядачів. Так, артистів здивувало, що спочатку головний суддя конкурсу Ярослав Лодигін оцінив номер WELLBOY як "для внутрішнього користування", а потім віддав співакові високий бал – 7.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Колектив зажадав показати результат голосування на папері. Втім, за словами групи, перед їх носом просто зачинили двері. Музиканти переконані, що якби там "було все чисто", то від них би нічого не приховували.

Відповідне відео з'явилося в мережі:

У відповідь групі заявили, що ніякої фальсифікації не було, а результат був в ефірі фіналу.

Зауважимо, турнірна таблиця виглядала так:

Результати Нацвідбору, скріншот: Instagram
Результати Нацвідбору, скріншот: Instagram

Втім, фіналістів це не влаштовує і тепер вони "Думатимуть про суд".

Раніше повідомляли, українці знищили Wellboy за пісню "Nozzy bossy", не допоможе і Тіна Кароль: "Це фіаско".

Як повідомляв Знай.uа, Нацвідбір на Євробачення-2022, фінал: казус Cloudless, сльози Тіни Кароль і тріумф Аліни Паш.

Знай.uа писав, Нацвідбір на Євробачення 2022: Аліна Паш має намір підкорити українців знову - "Підспівувати, не знаючи...".