Мішель Андраде заспівала модний трек, стріляючи очками та пропонуючи нічні прогулянки коханому.

У своєму TikTok чарівна українка болівійського походження Мішель, виставила неймовірно миле ніжне відео, у якому заспівала відомий модний трек "Зранку університет, Вогник - тобі мій респект, може погуляємо вночі, можеш зробити мій конспект".

Мішель Андраде. Фото: TikTok
Мішель Андраде. Фото: TikTok

дівчина у розслабленому стані, її личко загоріле і розніжене. Поки красуня співає пісню вона водить очками в різні боки. Мішель тішиться, співаючи пісню, та показує фігурки пальцями.

Мішель Андраде. Фото: TikTok
Мішель Андраде. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Красуня причарувала своєю невимушеністю, милотою, неймовірною привабливістю. У коментарях шанувальники виразили багато різноманітних емоцій. Але в цілому це закоханістьь співачкою, милим відео.

Мішель Андраде. Фото: TikTok
Мішель Андраде. Фото: TikTok

"Улюблена співачка", "Гарна", "сама крута", "схожа на актрису з Джіні та Джорджія", "неймовірна милота", - написали фанати.

На деякі коменти Андраде відповіла, уподобавши сердечком.

Cкриншо коментарів
Cкриншо коментарів

Відомо, що Мішель знімається у черговому шоу "Орел і Решка". Вона подорожує країнами світу, та проводить цікаві розповіді про побут та цікавинки інших народів. Нещодавно у Перу Мішель побувала на ріллі та отримала свою дозу адреналіну. дівчина зізналася, що випросила у редакторів програми покататися з переможцем ралі по горах та складних трасах.

Нагадаємо, раніше Мішель Андраде з "Орел і Решка" поскаржилася на складну російську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка шоу "Орел і Решка" стала рятувальницею Малібу.

Також "Знай.ua" писав, що Мішель Андраде зловила обличчям землю.