Динамо проводить тренувальний збір у Туреччині, проте не з'явився один гравець. Про це повідомляє портал Сегодня.

Мірча Луческу здивував список гравцем-там не виявилося півзахисника Володимира Шепелєва. Його відсутність відразу кинулося в очі. На останньому етапі підготовки до весняної частини сезону готуватиметься 30 гравців.

Як відомо кияни пішли на зимову перерву на другому місці в чемпіонаті України - всього в двох очок від Шахтаря. У 18 турах кияни здобули 14 перемог, 3 рази зіграли внічию і одного разу поступилися.

Також для киян завершено не тільки виступ у Лізі чемпіонів, а й весь єврокубковий сезон. Команда Мірчі Луческу, набравши всього одне очко, не мала можливість потрапити навіть на третє місце в Лігу Європи. Саму останню гру на міжнародній першості кияни провели проти Бенфіки, поступившись їм з рахунком 2:0.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Динамо Київ. Фото: телеканал Футбол
Динамо Київ. Фото: телеканал Футбол
Динамо Київ. Фото: телеканал Футбол

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Девід Бекхем розкрив секрет надзвичайної худорлявості своєї дружини Вікторії. Незважаючи на те, що колишній солістці Spice Girls 47 років, вона досі тримає ідеальну форму.

Як повідомляв Знай.uа, зпортсменка не стримала сліз, упустивши перемогу на Олімпіаді-2022 через 0,1 секунди: "клубок у горлі"

Також портал Знай.uа повідомляв, що український скелетоніст Владислав Гераскевич, який виступає за національну збірну, влаштував мовчазну акцію протесту на Олімпіаді в Пекіні. Закінчивши свій виступ по скелотону, атлет пройшов повз телекамеру і показав глядачам актуальне звернення, на якому англійською мовою було написано "Ні війні в Україні".