Відомий український виконавець Дзідзьо, який став ведучим нового масштабного розважального шоу "Ігри талантів" на телеканалі «Україна» оригінально привітав шанувальників з Днем святого Валентина на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Дзідзьо активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно радує шанувальників новими і яскравими знімками і відео. Цей раз не став винятком і артист поділився милим і потішним відео до Дня всіх закоханих.

Дзідзьо, фото з Instagram
Дзідзьо, фото з Instagram

Так, Дзідзьо здивував несподіваним перевтіленням. На відео артист з'явився в ролі купідона з цибулею, білими крилами і німбом над головою.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З Днем святого Валентина або Днем закоханих. Нехай наші серця будуть наповнені любов'ю", - підписав публікацію Дзідзьо.

Шанувальники такий незвичайний підхід артиста оцінили.

"Спасибі!!! І Вам бажаю, любити і бути коханим", "таке класне відео. Хочеться і тебе привітати і побажати цього справжнього і взаємного", "Прекрасно!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Дзідзьо вразив романтичним вчинком на Валентина, колишня Slavia і не мріяла: "Натер гумкою, щоб пахла".

Також ми писали, від Slavia цього не дочекався? Дзідзьо зізнався, якими презентами його радують шанувальниці в День святого Валентина. Артист розповів, що не був обділений увагою протилежної статі ще з дитинства.

Нагадаємо, Дзідзьо після розлучення зі Slavia перетворився на завидного "Холостяка": майбутня дружина точно не буде бідною. Артист розповів про новий для себе досвід.