Відома українська співачка Тоня Матвієнко поділилася романтичним моментом, який вони запам'ятають надовго. Їхні спільні фото транслювалися в центрі столиці на великому екрані.

Новий пост був опублікований на сторінці у дівчини в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує користувачів новим контентом, серед якого кадри з сім'єю і близькими.

Цього разу там з'явився ролик, що був знятий в самому центрі Києва. На великому екрані торгового центру Гулівер транслювали їхні спільні кадри з чоловіком Арсеном Мірзояном. Це якийсь подарунок на честь Дня святого Валентина.

"Наші обійми with @arsen_mirzoian любов в центрі засвітив @gulliver.kyiv ❤️ всім взаємної любові 💋 " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До слова, такий же сюрприз був і для пари співачки Alyosha і Тараса Тополі. Вони спеціально приїхали в центр для того, щоб зняти спільний ролик на тлі цієї дії.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"👏красивенно!! Любові вам і щастя!!";

"❤️❤️❤️";

"❤️круті! ❤️😍";

"Дуже красиво😍 💜";

"😍😍😍❤️❤️❤️";

"Будьте щасливі разом! ❤️❤️❤️";

"😍❤️❤️👏👏👏👏";

"❤️❤️❤️🔥🔥🙌🙌🙌🙌";

"То гарно і комусь обнімашки ті або на зависть або й неінтересно".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що помісили як тісто: Тоня Матвієнко піддала своє обличчя "тортурам" заради краси

Раніше повідомлялося, що Арсен Мірзоян викотив свої м'ячики в оточенні спортивних і спітнілих друзів, без Тоні Матвієнко: "Фізкульт Привіт!"

Також, Арсен Мірзоян приготував Тоні Матвієнко букетик, але красуня несподівано роздвоїлася