Андрія Шевченка розкритикував колишній президент Польського футбольного союзу Збігнєв Бонек. Про це повідомляє портал Sport.pl.

15 січня 2022 року стало відомо, що відомий український футболіст Андрій Шевченко був звільнений з посади головного тренера італійського футбольного клубу "Дженоа". Керівництво ФК до матчу в 1/8 Кубка Італії дали Шевченку шанс, але "Дженоа" програла "Мілану". Тепер же чоловік знаходиться в активному пошуку нової команди.

Скрін, Instagram Шевченка
Скрін, Instagram Шевченка

Найвірогіднішим варіантом є збірна Польщі. Імовірно між українським тренером і командою ведуться переговори з цього приводу.

Однак не всі раді Шевченку на новому місці. Як повідомив Збігнєв Бонек, Шевченко не тренував збірну Польщі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Якби Шевченко був призначений головним тренером збірної Польщі, то він би приїхав до нас після абсолютно невдалого завершення свого досвіду роботи зі збірною України. Хоча, відомо, що він був, скоріше, піарником цієї команди, а українську збірну щодня тренував Мауро Тассотті. Крім того, „Дженоа“ при Шевченку програла 7 матчів з 10-ти. І ось такий злегка "переможений" тренер взяв би збірну Польщі і повів би її на вкрай важливий стиковий матч відбіркового циклу ЧС-2022 з Росією?",- повідомив він.

Марлос и Шевченко / УАФ
Марлос и Шевченко / УАФ

Нагадаємо, Артема Бесєдіна з "Динамо" хочуть покарати за грубі висловлювання про геїв: "Футбол не для пропаганди ненависті"

Як повідомляв Знай.uа, Луческу залишається в "Динамо": Андрій Шевченко прийняв рішення повернутися в італійську Серію А

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Девід Бекхем розкрив секрет надзвичайної худорлявості своєї дружини Вікторії. Незважаючи на те, що колишній солістці Spice Girls 47 років, вона досі тримає ідеальну форму.