Олена Кравець взяла участь у скетчі "Жіночого кварталу". Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі шоу.

На честь Дня святого Валентина був зроблений скетч про недолугу пару з марнотратного чоловіка і ощадливої дружини.

Олена Кравець. Фото: скріншот youtube
Олена Кравець. Фото: скріншот youtube

"дорогі чоловіки, якщо ви вирішили піднести своєму улюбленому сюрпризу в День закоханих, то, будь ласка, готуйтеся до її реакції заздалегідь... З Днем Святого Валентина! 😄 ❤ ️ ",- підписали відеозапис представники шоу.

Дружина, яку грає Олена Кравець, не хоче сильно прааздновать 3,5 горда відносин, так як їх сім'я досі не може віддати кредит за весілля. Однак її чоловік-повна протилежність, робить безліч сюрпризів, не рахуючись з витратами.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Спочатку він дарує їй кульки з сердечком, а потім з'ясовується що він замовив для своєї дружини Мексиканських музикантів, привітання по телебаченню, а також їстівний ліфчик і трусики.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

"Спочатку ви розкладаєте диван, а тому всю ніч дістаєте пелюстки з ванної, тому що стояк забили в під'їзді", - повідомила ведуча перед шоу.

Нагадавши, донька Олени Кравець вийшла з тіні знаменитої мами і виступила на корпоративі "Квартал 95": "це була її ідея"

Також портал Знай.uа писав, що Mеlovin "вдало" відгуляв 26-річчя улюбленця Насті Приходько-Машуковському довелося викликати лікаря: "добре хоч живі"

Раніше Знай писав, Роман Свечкоренко пояснив, чому Злата Огневич вибрала не того на "холостячці" і передрік повернення Тарапати: "не оцінили"