Дружина відомого футболіста з "Манчестер Сіті" і збірної України Олександра Зінченка взяла участь у зйомках гумористичного шоу "Підкати". Влада Седан оцінювала так званий "флірт" чоловіків, які намагалися її вразити своїми навичками спокушання в жартівливій формі.

Новий випуск, приурочений до Дня Всіх закоханих, який відзначається 14 лютого, вийшов на YouTube каналі "Леви на джипі". Майже за добу він зібрав близько 29 тисяч лайків і понад 360 тисяч переглядів. Крім Влади Седан в шоу також взяли участь інші дівчата: Даша Кубик, Настя Ткаченко, Карина Тимків, Іла Кузнєцова, Оля Шелбі, Хельга, Мішель Андраде, Ліза Русина, Катя Олос і Саша Крикун.

Влада Седан, скріншот з відео
Влада Седан, скріншот з відео

"Тебе не повинні були пускати до Великобританії, тому що не може бути в країні дві королеви", - сказав перший хлопець і отримав схвалення від Влади Седан.

А ось другий чоловік вразив дівчину сміливою заявою і згадкою її коханого Олександра Зінченка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Привіт, зараз у Зінченка травма, я можу його замінити і як слід відтра*ати, виї*ати і дати посо*ати... Ліверпулю чи Челсі, а у ваші ідеальні стосунки я лізти не хочу", - дотепно зашутив хлопець і отримав від журналістки "серце".

Третій згадав про її дитину, оцінив неймовірну красу і заявив, що Владу Седан можна взяти і з причепом. Дівчина теж оцінила такий гумор і зупинила свій вибір саме на ньому.

Нагадаємо, Влада Седан у спокусливому міні показала, якою її бачить Олександр Зінченко: "Рідкісне поєднання краси і..."

Як повідомляв Знай.uа, Влада Седан повернулася на футбольне поле, але не заради Олександра Зінченка: "З Миколою..."

Також портал Знай.uа писав, що Влада Седан показала найбільшу гордість Олександра Зінченка, фанати не стрималися: "Яка лялечка"