Потап ніжно зізнався в любові до Насті Каменських. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український виконавець і продюсер Олексій Потапенко, який відомий всім в основному як Потап, є вкрай популярною особистістю в Україні. На його офіційну сторінку в Instagram підписано 1,9 мільйона фоловерів, велика частина з яких лайкають і коментують його пости. З ними він ділиться подробицями особистого життя, кар'єрних успіхах, а також іноді спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

На честь Дня святого Валентина Потап опублікував спільну фотографію зі своєю дружиною, а також з маленькою собачкою в руках. Свою фотографію він супроводив ніжним зізнанням.

"Я покритий щастям, як едельвейса пелюстками. Бо наші почуття-гірський кришталь. Я випивав до дна тебе, до божевілля. І ніс у руках, ніби Святий грааль ❤ ️ ❤ ️ люблю тебе @kamenskux", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фолловери засипали Потапа безліччю позитивних коментарів.

"Яка ж, все-таки, наша мова ніжна і сповнена любові, в кожній букві ❤❤❤ ви неймовірно красива пара 😘будьте щасливі!"; "Які ж ви Класні ❤️❤️"; " діточок вам не вистачає🌹", - повідомляють вони.

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "не перша і не остання".

Нагадавши, Аллу Пугачову обізвала " селом "відома співачка - Максима Галкіна це розлютить:"хоча і живе в замку".

Також портал Знай.uа повідомляв, що друга Миколи Баскова Даню Мілохіна відмовилися впускати в Україну, розгорнули в Борисполі. Російський блогер прилетів в Україну, але він не зміг вийти за межі аерпоорта. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.