Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, чим займається у вільний від роботи час. Популярна шоу-діва, яка частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео, поділилася новим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Там за її життям стежать понад 2,5 мільйонів читачів.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

«Цього разу я просто відпочивала! Ледве змусила себе зробити ці фотки, в останній день відпочинку! Летимо додому! Знаю, що вдома все в неврозі, але у мене є стійке відчуття, що все буде добре! А ви як думаєте?",- підписала вона знімок.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото Полякова-на морському узбережжі позує в ніжному білому вбранні. Без косметики і складної зачіски вона більше схожа на дівчинку-підлітка, ніж на дорослу жінку, і здається чи не однорічної своєї старшої дочки Маші.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

"Богиня, не інакше" «" Які гарні фото з Чорного моря!!! Молодець, патріот своєї країни!!!", "Королева Краси. Обожнюю українських Богинь", - пишуть в коментарях до повідомлення шанувальники епатажної співачки.

«У мене теж стійке відчуття, що все добре!!! А дивлячись на Ваше фото, хочеться збирати валізку на море», - додають інші.

Нагадаємо, що Оля Полякова з ножем у руках перетворилася на Ектора Хіменеса-Браво: "Поготувати не хочеш?".

Раніше повідомлялося, що а мама дозволила? Маша Полякова засвітила свою фігуру в "небезпечному" купальнику.