Популярна українська артистка, гумористка і резидентка "жіночого кварталу" Тетяна Песик вирішила заспокоїти своїх шанувальників. Тетяна розповіла, що думає стосовно тривожних новин, і про те, як люди нагнітають атмосферу в медіа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тані Песик в мережі Instagram.

Публікація Тетяни Песик, скріншот: Instagram
Публікація Тетяни Песик, скріншот: Instagram

"З кожним днем все більше і більше чуєш по телевізору те, що війна почнеться завтра, після завтра або наступного тижня. Нагнітаючи паніку люди стривожені, дуже хочеться сподіватися на адекватність, що це ніколи не настане. Боже бережи Україну. З днем єднання Україна #uaвместе #сильнанація", - пише Тетяна Песик.

Також можна помітити, що артистка прикріпила до публікації знімок прямо зі столичного метрополітену - видно, що на одній зі станцій Тетяна стоїть абсолютно одна і з дуже тривожним поглядом чекає, коли ж приїде поїзд.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше повідомляли, "Жіночий квартал" показав реальне життя з образами на подаровані шкарпетки: "Ще два тижні".

Як повідомляв Знай.uа, Вова Дантес обнюхав чужого пса, Надя Дорофєєва буде в люті: "Смачно пахне".

Знай.uа писав, бліда Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" опинилася у лікаря з косою в руках: "На що тільки не підеш щоб пропустили без черги".