Популярний український співак, ведучий шоу "Ігри талантів", прем'єра якого відбудеться вже 26 лютого о 21:00 на телеканалі "Україна", мегапопулярний Дзідзьо зізнався, чим останнім часом зайнята його голова.

Виявляється, мама артиста скоро відзначить ювілей. За лаштунками проєкту артист розповів, як святкуватимуть подію у відомій родині, і які подарунки готує.

Про це стало відомо завдяки повідомленню телеканалу "Україна".

Михайло Хома, фото: Instagram
Михайло Хома, фото: Instagram

Популярний співак, музикант, актор, режисер і продюсер DZIDZIO на знімальному майданчику масштабного шоу "Ігри талантів" заявив, що зараз постійно думає над подарунком до маминого ювілею. Адже на велику дату хоче зробити їй хороший сюрприз.

"Я серйозно готуюся до маминого ювілею, але поки не скажу, що саме подарую. Розумієте, хочу, щоб це був сюрприз, а вона за всім стежить, все переглядає, а потім ще репостить знайомим. Тобто Італія, Іспанія, Португалія, Америка, Канада – знають всі про моє життя", – коментує DZIDZIO.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Михайло Хома, скріншот: Instagram
Михайло Хома, скріншот: Instagram

За словами артиста, йому нелегко вибирати подарунок мамі, так як він хоче, щоб це була не тільки цінна річ, але і для душі:

"Взагалі-то я люблю, коли вона просто говорить, що їй треба. Але іноді пролітає таке: "Ні, син, я нічого не хочу". А я за конкретику! Тому звернуся ще через вас: "Мамо, дуже вас прошу, вже скажіть конкретно, скільки б то не коштувало! Я все приготую, тому що дуже сильно вас люблю!".

Цього року Галині янівні виповнюється 60 років, тому не дивно, що співак так переживає про презент. Більш того, DZIDZIO вже розглядає варіант особливого святкування.

"Планую зробити таку хитрість і відсвяткувати двічі! Як весілля-2 дні. Насправді я знаю людей, які святкують день народження двічі, через тиждень – для родичів і компанії і окремо з коханими", – поділився Михайло Хома.

Раніше повідомляли, кума Дзідзьо, Оля Цибульська втомилася приховувати свого чоловіка - виклала все начистоту.

Як повідомляв Знай.ua, Дзідзьо перетворився на справжнього "бога любові" і показала, що втратила Slavia: "Прекрасно".

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Олю Цибульську обурив нацвідбір на "Євробачення-2022": "Притули не вистачало".