Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка давно живе і продовжує свою творчу діяльність в Росії, любить радувати багатомільйонну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 7 мільйонів чоловік.

У новій публікації Ані Лорак подякувала численних шанувальників за їх віддачу і за те, що оцінили пісню "Материк", яку вона виконала разом з російським співаком Артемом Качором для його свіжого альбому. Відомо, що прем'єра відбулася на День Всіх Закоханих, 14 лютого, а на YouTube вже доступний до перегляду видовищний кліп.

Коментарі - instagram.com/anilorak/
Коментарі - instagram.com/anilorak/

"Щаслива, що пісня "Материк" зворушує ваші серця ❤️ дякую за кожне тепле слово! 🙏" - написала Кароліна.

На додаток вона розмістила серію розкішних фотографій, на яких постала в різних образах. Перший в стилі американської діви - пухнаста шубка, коротенькі шорти, довгі чобітки на підборах і високий хвіст. А ось другий більш цікавий - шкіряне плаття з різними фурнітурами, яскравий макіяж і масивний золотий ланцюг на шиї.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаєто, розлучена Ані Лорак показала, як обіймається з брутальним красенем: на зло Мурату

Як повідомляв Знай.uа, Філіп Кіркоров "накинувся" на Регіну Тодоренко через ноги Ані Лорак: "Зараз по голові..."

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак мало не згоріла з Артемом Качором, пожежу побачили тисячі: "Ти до мене звик"