Відкинутий колишньою учасницею шоу "Холостячка" Златою Огнєвіч актор і фітнес-тренер Дмитро Шевченко поділився новим фото зі зйомок одного з проектів на телеканалі "СТБ".

Відповідне фото з'явилося на його сторінці в соцмережі Instagram, де за життям завидного нареченого стежать понад 88 тисяч осіб.

На знімку Шевченко в костюмі 19 століття сидить на тлі раритетної кахельної печі, а поруч з ним стоїть величезний сірий пес, схожий на мастифа.

Скрін, Instagram Шевченка
Скрін, Instagram Шевченка

«На відміну від людей, собаки ніколи не прикидаються: друзів вони люблять, а ворогів кусають», - написав він під фотографією.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Красені", "Круто! Бажаю продовження участі в кіно», - пишуть під знімком його віддані читачі.

Відзначимо, що Дмитро Шевченко з самого початку шоу був одним з головних претендентів на симпатію виконавиці. У фіналі "Холостячки" він зробив пропозицію руки і серця Златі, але та ввічливо йому відмовила і вибрала Андрія Задворного.

Скрін, Instagram Шевченка
Скрін, Instagram Шевченка

"Дмитро, Здрастуйте, я за вас дуже переживала, я думала, холостячка вибере вас, тому що ви справжній чоловік!!!! І буду дуже рада, якщо у вас в житті все складеться класно!!! Будьте щасливі!!!", "Ви чимось схожі. Красені, породисті", - підтримують свого улюбленця глядачі.

Нагадавши, Злата Огнєвіч зізналася Каті Осадчій про стосунки з одруженим чоловіком: "Не знаю, як виглядає любов"

Як повідомляв Знай.uа, Гриша Решетник "злив" першу вечірку шоу "Холостяк" з Топольським ще до прем'єри: "Мій рідненький"