Дочка народної артистки Ніни Матвієнко поділилася з журналістами програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна", як оточуючі сприйняли її вагітність у 17-річному віці.

Як відомо, Тоня Матвієнко стала мамою вперше в досить юному віці, в 17 років. За словами дівчини, для неї це був складний час, як фізично, так і морально.

"Ось Тоня завагітніла, виходить заміж в школі. І всі ж такі: «Догулялася, повія», вибачте, ці всі речі. Підтримка, в першу чергу, чоловіка, за якого я вийшла заміж, батьків. Треба знайти собі близьку людину і не боятися їй розказати про свою проблему" - розповіла співачка як протистояти булінгу.

Тоня Матвієнко. Фото: скріншот youtube
Тоня Матвієнко. Фото: скріншот youtube

Тоня зізналася, що тримала всі почуття в собі. Справляти з малюком в такому віці, коли ще хочеться погуляти, неймовірно важко. Але зараз вона абсолютно переконана, що була не права і робити так не варто.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Важче, мабуть, ламати постійно стереотип відношення у людей, що я така молода мама. Якщо дитина захворіла, то лікар думає: а, ну звичайно, бо я молода. Значить там не доглянула. Можливо, морально мені було тяжче, недоспані ночі, менше часу погуляти, нема свого вільного часу. Ні в якому разі не могла собі дозволити комусь пожалітися, що мені важко чи ще щось. Тримала це в собі. Хоча треба було, до речі, жалітися. Не можна так в собі себе заганять. Важко", - поділилася артистка.

Тоня і Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня і Ніна Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, Арсен Мірзоян підняв Тоню Матвієнко на божевільну висоту - ті ще любителі екстриму: "Коліна тремтять і підкошують"

Як повідомляв Знай.uа, інтимні моменти Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна "засвітили" на великому екрані прямо в центрі столиці: "На заздрість"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала свою темну сторону: Арсену Мірзояну доводиться несолодко