Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram. За дівчиною стежить понад 170 тисяч осіб.

27-річна матуся часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання підписників про розвиток малюка, хвалячись його успіхами. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Фото зі сторінки Катя Репяхової
Фото зі сторінки Катя Репяхової

Цього разу Катерина Репяхова показала іншу сторону свого життя, де вона не тільки турботлива мама, але і молода дівчина, яка може бути дуже спокусливою і сексуальною. Вона розмістила нові фотографії в досить відвертому образі, з'явившись до шанувальників практично без одягу. Таким чином вона вирішила показати свої недавні покупки - розкішний комплект мереживної білизни, яка вдало підкреслює її витончені форми.

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова
Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот з Instagram, Катя Репяхова
Скріншот з Instagram, Катя Репяхова

У підписі до публікації вона розповіла про своє особисте ставлення до красивої білизни. Як заявила Катерина, такий маленький елемент одягу, навіть якого ніхто не бачить, повинен бути привабливим. Білизна навіть здатна додати жінці впевненості, самооцінки і гарного настрою.

"Красива нижня білизна корисна для ментального здоров'я. Для того, щоб відчувати себе впевненою - все повинно бути ідеально навіть там, де ніхто не бачить 😉 вважаю, що красива білизна робить жінку більш впевненою у власній привабливості, піднімає самооцінку і настрій. Красива білизна - це в першу чергу турбота про себе. Ми у себе одні і життя таке швидкоплинне, що жити потрібно тут і зараз для себе і максимально радуючи себе", - написала Репяхова.

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про свої заробітки в Instagram: "Мені це приносить..."

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова не посоромилася оголитися на всю країну, поки Віктор Павлік на гастролях: "Три дні себе вмовляла"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що її 8-місячний син ще не вміє сидіти: "Робить успіхи на очах"