Дівчина екс-віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь багато років є улюбленою телеведучою шоу "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за якою стежить понад 307 тисяч осіб.

Жінка розмістила фото з кабіни ліфта, та написала, що це її вбрання для наради:

"Офісний ліфто-лук. Їду на нараду", - написала телеведуча.

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Виглядає красуня досить незвично. На її тілі лише купальник у вигляді квітів та спідничка з ниточок. На сандалях теж великі квітки. А голову прикрашає вінок з яскравих квітів. Більше одягу на зірці немає.

Для більш відповідного образу Олена-Крістіна в одній руці тримає гілку з білими квітками, в іншій - телефон, яким зірка себе знімає.

Незвичний вигляд улюблениці розвеселив шанувальників, та вони смачно прокоментували пост Олени-Крістіни.

Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебедь. Фото: Instagram

"Одягайся на роботу як на роботу своєї мрії", "Коли хочеш у відпустку, але не пускають", "Крістіна, а приїжджайте до нас у гості, ми вас нагодуємо. А то ви така худенька", "Це портал з Балі?", "Сьогодні я ось така екзотична дівчинка кокеточка", "Нарада часом не в Майямі", "Підготовка до літа офіційно відкрита", "Аллооххха", - написали фоловери.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Олена-Крістіна Лебідь "втримала" крихкими руками величезний літак.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена-Крістіна Лебідь розповіла про свою головну слабкість

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь "натягнула" пляшку на обличчя.