Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями і новинами з особистого життя, за якою стежить понад 300 тисяч осіб.

Цього разу знаменитість розмістила вражаючу фотографію з яскраво-жовтим літаком, який вона нібито змогла "утримати" своїми тендітними руками.

Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скріншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Хоч такі "унікальні" знімки вже давно не рідкість і кожен ледачий зробив подібні, але креативності і сміливості телеведучої можна тільки позаздрити. Адже вийти в мінусову і снігову погоду в червоній легкій сукні, яке можна розгледіти в кадрі, може тільки вона. Артистка також доповнила екстремальний образ високими підборами.

"Попросили підтримати, поки суперклей прихопиться 🙈 🙈 🙈" - віджартувалася зірка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили невідповідний одяг, який телеведуча обрала для такої морозної погоди, а також відпустили парочку жартів у відповідь на її гумор.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь розповіла про свою головну слабкість, вважає хвилини після роботи: "Ще якщо з оселедцем"

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь "натягнула" пляшку на обличчя, щоб стати красивою: "Я ж говорила"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь засунула дещо в носик, але забула про включену камеру: "Це реально працює!!!"