Володимир Остапчук показав себе повністю оголеним. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярний ведучий українських шоу Володимир Остапчук іноді радує шанувальників різноманітними фотографіями або кумедними відео на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежить близько 524 тисячі осіб. Фоловери активно коментують кожен його пост. Іноді він спілкується зі своєю аудиторією у форматі сторіз.

18 лютого Остапчук опублікував фотографії з Мальдівських островів. На знімку телеведучий постає повністю оголеним і лише рука з яблуком прикриває його пах.

"повторимо торішній Мальдівський тренд. А ти який фрукт?",- повідомляв він у підписі до своєї фотографії.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фолловери засипали даний пост безліччю коментарів.

"Ось це так, як вас таке попало мені цікаво. Як до такого можна дійти або нудно було або сонце дуже гріло . 🤣 🤣 🤣 👌 🏼 І з чим асоціація яблука?"; "Цікаво з чим пов'язаний вибір такого маленького яблука"; " що ти червоний такий? Соромно чи що? 😂 😂 ",- повідомляють вони.

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Instagram

Нагадавши, Христина Гірник показала, яких зморшок варті стосунки з Остапчуком: "кожен день"

Як повідомляв Знай.иа, Володимир Остапчук показав свої улюблені пози з другою дружиною: "ідеальна парна робота"

Раніше Знай писав, Вова Остапчук похвалився засмаглою попою молоденької дружини: не витримала "райського" Сонця. Телеведучий не посоромився засвітити напівголе тіло своєї дружини Христини при зйомці розкішної вілли на Мальдівах